030 888 61 80
NULL

Je ziet ze waarschijnlijk vaker tegenwoordig de “Mandala” tattoo’s. Altijd prachtige vormen en verhoudingen, ik heb zelf af en toe wel dat ik een mandala bekijk en er een beetje hoofdpijn van krijg zo ingewikkeld zijn ze.   Wij bij Artcastle hebben ook meerdere artiesten die altijd prachtige mandala tattoo’s zetten, bijvoorbeeld onze artiest Veronika. Veronika is een echte mandala koningin, van grote borststukken naar super zieke sleeves, vol gepropt met dotwork en detail. Ik zelf zet ook wel is een tattootje alleen al die puntjes die zij zet daar krijg ik al koppijn van als ik in de buurt ben, maar Veronika kan dit rustig 8 uur vol houden.   Dus mocht jij nou zeggen van “hey, vandaag heb ik echt zin om 6 uur lang op een stoel te zitten en allemaal kleine puntjes laten zetten wat dan…


Je ziet ze waarschijnlijk vaker tegenwoordig de “Mandala” tattoo’s.

Altijd prachtige vormen en verhoudingen, ik heb zelf af en toe wel dat ik een mandala bekijk en er een beetje hoofdpijn van krijg zo ingewikkeld zijn ze.

 

Wij bij Artcastle hebben ook meerdere artiesten die altijd prachtige mandala tattoo’s zetten, bijvoorbeeld onze artiest Veronika.

Veronika is een echte mandala koningin, van grote borststukken naar super zieke sleeves, vol gepropt met dotwork en detail.

Ik zelf zet ook wel is een tattootje alleen al die puntjes die zij zet daar krijg ik al koppijn van als ik in de buurt ben, maar Veronika kan dit rustig 8 uur vol houden.

 

Dus mocht jij nou zeggen van “hey, vandaag heb ik echt zin om 6 uur lang op een stoel te zitten en allemaal kleine puntjes laten zetten wat dan op een gegeven moment een tattoo wordt!” wacht dan niet langer en kom vooral een keer langs.

 

Kusjes x

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.