030 888 61 80
NULL

Hallo Iedereen.   Sinterklaas is al een tijdje in het land, maar vanavond is het zo ver, hij komt ongevraagd bij je naar binnen, loopt met een paard over je dak, ook komen er vreemde mensen dwars door je schoorsteen om je kinderen wat lekkers te geven, ik vind het maar raar dat als wij “de normale mens” dit zouden doen we minimaal een aantal dagen vast zouden zitten met een aanklacht aan ons broek.   Voor de mensen die het vanavond vieren, natuurlijk veel plezier, lees die gedichtjes lekker voor, pak die kadotjes helemaal uit, en voor de mensen die het niet vieren, geniet van je vrije avond zonder vervelende gedichtjes, speculaas poppen en een overdosis aan marsepijn, maar ga lekker op de bank zitten met een netflixje aan.   HEUUUUUU-PEERD.   xx


Hallo Iedereen.

 

Sinterklaas is al een tijdje in het land, maar vanavond is het zo ver, hij komt ongevraagd bij je naar binnen, loopt met een paard over je dak, ook komen er vreemde mensen dwars door je schoorsteen om je kinderen wat lekkers te geven, ik vind het maar raar dat als wij “de normale mens” dit zouden doen we minimaal een aantal dagen vast zouden zitten met een aanklacht aan ons broek.

 

Voor de mensen die het vanavond vieren, natuurlijk veel plezier, lees die gedichtjes lekker voor, pak die kadotjes helemaal uit, en voor de mensen die het niet vieren, geniet van je vrije avond zonder vervelende gedichtjes, speculaas poppen en een overdosis aan marsepijn, maar ga lekker op de bank zitten met een netflixje aan.

 

HEUUUUUU-PEERD.

 

xx

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!