030 888 61 80

Prijzen bij Artcastle Tattoo Zeist

Wat kost een tattoo? Dat is een moeilijke vraag! Omdat iedere tattoo uniek en anders is variëren ook onze prijzen. De prijzen van een tattoo bij Artcastle Tattoo zijn daarom ook per ontwerp verschillend. Wij kunnen klanten dan ook geen prijsindicatie geven zonder uw wens of het desbetreffende tattoo ontwerp eerst te hebben gezien of geschetst. Vanwege onze hygiënische handelingen hanteren wij altijd een start tarrief van € 50,-. Voor grote tattoos rekenen wij een uurtarief. Wij geven geen prijsindicaties via de mail of telefonisch. Kom dus bij ons langs zodat we in overleg een gerichte prijsindicatie kunnen geven.  Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Je kunt tijdens onze openingstijden altijd bij onze tattooshop in Zeist in de omgeving Utrecht binnen lopen.

Laat jezelf overigens niet beïnvloeden door zogenaamde tattoo specialisten of ‘thuis tatoeëerders’ een goedkoper uurtarief vragen. Vaak hebben ze minstens twee keer zoveel tijd nodig voor het zetten van dezelfde tatoeage waardoor je uiteindelijk alsnog veel duurder uit bent en de kwaliteit aanzienlijk lager is! Daarnaast is de kans groot dat je bij deze tattoo experts dan later ook nog vele malen terug moet komen om de tattoo bij te laten werken of worden er zelf onherstelbare littekens gemaakt. Veiligheid en hygiëne staan in onze professionele tattooshop uit Zeist, Utrecht voorop. Bij ons kun je helaas NIET pinnen, alleen contant betalen. Er zit wel een pin automaat in de buurt!Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!