030 888 61 80

Prijzen bij Artcastle Tattoo Zeist

Wat kost een tattoo? Dat is een moeilijke vraag! Omdat iedere tattoo uniek en anders is variëren ook onze prijzen. De prijzen van een tattoo bij Artcastle Tattoo zijn daarom ook per ontwerp verschillend. Wij kunnen klanten dan ook geen prijsindicatie geven zonder uw wens of het desbetreffende tattoo ontwerp eerst te hebben gezien of geschetst. Vanwege onze hygiënische handelingen hanteren wij altijd een start tarrief van € 80,-. Voor grote tattoos rekenen wij een uurtarief. Wij geven geen prijsindicaties via de mail of telefonisch. Kom dus bij ons langs zodat we in overleg een gerichte prijsindicatie kunnen geven.  Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Je kunt tijdens onze openingstijden altijd bij onze tattooshop in Zeist in de omgeving Utrecht binnen lopen. Het is helaas niet mogelijk om de aanbetaling in cash terug te krijgen, deze kan eventueel worden omgezet in een cadeaubon.

Laat jezelf overigens niet beïnvloeden door zogenaamde tattoo specialisten of ‘thuis tatoeëerders’ een goedkoper uurtarief vragen. Vaak hebben ze minstens twee keer zoveel tijd nodig voor het zetten van dezelfde tatoeage waardoor je uiteindelijk alsnog veel duurder uit bent en de kwaliteit aanzienlijk lager is! Daarnaast is de kans groot dat je bij deze tattoo experts dan later ook nog vele malen terug moet komen om de tattoo bij te laten werken of worden er zelf onherstelbare littekens gemaakt. Veiligheid en hygiëne staan in onze professionele tattooshop uit Zeist, Utrecht voorop. Bij ons kun je helaas NIET pinnen, alleen contant betalen. Er zit wel een pin automaat in de buurt!Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken ? Doe dit dan telefonisch, wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderen door de COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.