030 888 61 80

Hoe moet ik mijn tatoeage verzorgen?

Wij houden de officiële tatoeage richtlijnen van de GGD aan. Je krijgt na het zetten van je tatoeage een uitleg over hoe je hem moet verzorgen en je krijgt een lijstje mee waar alle punten nog een keer duidelijk op staan. Ook kun je alle nazorg informatie nog eens nalezen op onze nazorg pagina. Heb je nog vragen over de nazorg neem dan altijd telefonisch contact op met de studio. 

Vragen jullie om een aanbetaling?

Ja, deze vragen wij. Wij werken met een minimale aanbetaling van €50,-. Deze prijs kan hoger worden, dit is afhankelijk van de lengte van de afspraak of het aantal sessies die worden ingepland. Deze prijs wordt tijdens het consult vastgesteld. Het is helaas niet mogelijk om de aanbetaling terug te krijgen. Het is in sommige gevallen mogelijk om deze om te zetten in een cadeaubon.

Hoe duur is een tatoeage?

Dat is een lastige vraag. Omdat wij alleen maar custom tattoo’s zetten is het niet van te voren te bepalen hoe duur jouw tattoo zal worden. In de meeste gevallen worden alle wensen besproken met de artiest tijdens een vrijblijvend consult, tijdens dit gesprek krijg je een inschatting van de globale prijs. 

Moet mijn tatoeage bijgewerkt worden?

Het tatoeëren is maar het halve werk, hoe de tatoeage er uiteindelijk uit komt te zien heeft voor een groot deel te maken met hoe je hem verzorgt. We adviseren iedereen om 4 weken te wachten, Op dit punt kunnen we het beste beoordelen of bijwerken nodig of mogelijk is. Dit kan je navragen door een mail te sturen naar [email protected] met een foto van de geheelde tattoo, dit zullen we vervolgens bespreken met de artist.

Hebben jullie ook voorbeeld mappen waar ik uit kan kiezen?

Nee die hebben wij niet. Wij maken al onze tatoeages op maat. Tijdens een vrijblijvend consult kan je inspiratie opdoen en je wensen bespreken. Je kan je globale idee naar ons op de mail zetten, wij zullen dan kijken welke artiest het beste bij je past.. Neem een kijkje in ons online portfolio, hier kan je zelf al een kijkje nemen naar welke artiest het beste bij jouw wensen past!

Zijn jullie een gecertificeerde tattooshop?

Ja, we worden elke 2 jaar gecontroleerd door de GGD. Zij geven een certificaat af waarin wordt aangegeven dat wij hygiënisch te werk gaat. Deze hangt bij ons in de studio.

Werken jullie op afspraak?

Ja, wij werken op basis van afspraak. We adviseren iedereen om van tevoren contact met ons op te nemen om te kijken wanneer er plek is. De beste manier is om een mail te sturen naar [email protected] met inspiratiebeelden van de tattoo die je graag wilt, op basis daarvan zullen we je laten weten wanneer hier tijd voor is.

Kan ik langs komen voor informatie?

We begrijpen dat je graag in persoon je idee wilt toelichten, helaas kunnen de artiesten je niet altijd te woord staan. De artiesten hebben speciale consult momenten om het idee met jou door te nemen, je kan de aanvragen door een mail te sturen naar [email protected] met inspiratiebeelden van de tattoo die je graag wilt, op basis daarvan zullen we je laten weten wanneer hier tijd voor is. Op deze manier kunnen we je garanderen dat je niet voor niets langskomt!

Tatoeëeren jullie ook met as in de inkt verwerkt?

Ja dit doen wij, maar niet elke artiest doet dit. Het gebruik van as gaat altijd in overleg met de artiest, en is compleet op eigen risico, aangezien dit is sommige gevallen effect kan hebben op de heling van de tattoo.

Knappen jullie ook tatoeages op waar ik niet meer tevreden over ben?

Dat is per tattoo en artiest verschillend. Houd er rekening mee dat te dikke lijnen of te donker gezette tattoos niet dunner of lichter gemaakt kunnen worden. Stuur een scherpe foto van de tattoo zoals deze er nu uit ziet en een uitleg wat je er graag aan veranderd wilt hebben. Op basis van deze informatie kan er een inschatting worden gemaakt of het mogelijk is en wat de beste vervolgstappen zijn. 

Kan ik mijn oude tatoeage ook bij jullie laten coveren?

In theorie kan elke tatoeage gecoverd worden. Het ligt er alleen aan hoe je de tattoo wilt laten coveren. Om een tattoo te laten coveren is er een ontwerp nodig dat een stuk groter is dan de oude tattoo. Daarnaast zal dit ontwerp bedekkend genoeg moeten zijn om de oude tattoo in zijn geheel te kunnen verhullen. Stuur een mail met een scherpe foto van je huidige tattoo en bedenk alvast wat je er globaal overheen wilt laten zetten. Op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken of het mogelijk is wat je in gedachten hebt en een consult inplannen bij de artiest die het beste past bij jouw idee. Hij of zij kan tijdens het consult uiteindelijk echt inschatten of en wat er mogelijk is. 

Kunnen jullie ook laseren?

Nee, in deze shop worden alleen tattoos gezet. 

Zetten jullie ook een tatoeage die ik zelf heb ontworpen?

Dat hangt compleet af van het ontwerp. Het moet tattoo-technisch mogelijk zijn en daarnaast moet de artiest achter het ontwerp staan. Neem jouw ontwerp mee naar de shop in Zeist en laat hem even zien. Tijdens de afspraak kan er gekeken worden wat er precies mogelijk is en eventueel het een en ander aangepast worden zodat deze getatoeëerd kan worden. 

Hoe oud moet ik zijn voor een tatoeage?

Wij zetten tatoeages vanaf 16 jaar met toestemming en in het bijzijn van de wettige vertegenwoordiger met een geldig legitimatiebewijs. Vanaf 18 jaar is het mogelijk om alleen te komen. en vanaf 18 jaar zonder. 

Ik heb geen oppas voor mijn kinderen mag ik ze meenemen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om je kinderen mee te nemen naar de afspraak. 

Mag ik mijn hond/ huisdier meenemen?

Nee, huisdieren zijn bij Artcastle tattoo Zeist niet welkom.

Mag ik mijn eten meenemen in de tattooshop?

Ja, je mag je eten meenemen. Alleen volgens onze huisregels mag er niet gegeten worden op de werkvloer. Gelukkig is er een keuken, wachtruimte en een mooi terras waar je je eten kunt nuttigen. 

Mag ik iemand mee nemen naar mijn afspraak?

Wij vragen iedereen om zo veel mogelijk alleen te komen, tenzij het echt niet anders kan. Ben je minderjarig, heb je een handicap of een overige reden? Dan kunnen wij hier een uitzondering voor maken. In verband met de inspanning en concentratie van de artiesten willen wij hun omgeving zo rustig mogelijk houden. Als er toch iemand meekomt zal deze de mogelijkheid hebben om in de wachtruimte te wachten.


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierPinnen? Ja graag! Maak het jezelf gemakkelijk.