030 888 61 80

Hoe moet ik mijn tatoeage verzorgen?

Wij houden de officiële tatoeage richtlijnen van de GGD aan. Je krijgt na het zetten van je tatoeage uitleg over hoe je hem moet verzorgen en je krijgt een lijstje mee waar alle punten nog een keer duidelijk op staan. Ook kun je alle verzorgings-informatie nog eens nalezen op onze nazorg pagina. Heb je nog vragen over de nazorg neem dan altijd telefonisch contact op met de studio. 

Hoe duur is een tatoeage?

Dat is een lastige vraag. Omdat wij alleen maar custom tattoo’s zetten is het niet van te voren te bepalen hoe duur jouw tattoo zal worden. Wij vragen klanten dan ook altijd om daarom langs te komen in de winkel. We kunnen dan persoonlijk met je doornemen wat je wensen zijn en hoe groot jouw tattoo moet worden. Aan de hand van dat gesprek zullen we een prijsindicatie maken. Wij geven nooit prijsindicaties via de mail of telefonisch. 

Moet mijn tatoeage bijgewerkt worden?

Het tatoeëren is maar het halve werk, hoe de tatoeage er uiteindelijk uit komt te zien heeft voor een groot deel te maken met hoe je hem verzorgt. Laat je niet gek maken door je vrienden en kennissen, kom even langs in onze tattoo shop dan bepalen wij of de tattoo bijgewerkt moet worden of niet. Wij maken telefonisch of via de mail geen bijwerk afspraken. Kom dus altijd even langs, dan kunnen we de tattoo bekijken en de juiste tijd inplannen voor het bijwerken van je tattoo. 

Hebben jullie ook voorbeeld mappen waar ik uit kan kiezen?

Nee die hebben wij niet. Wij maken al onze tatoeages op maat. Je kunt wel altijd langskomen met je idee, dan kunnen we er samen over brainstormen. Neem een kijkje in ons online portfolio. Elke artiest heeft bij ons een eigen stijl. Voor het porfolio onze gast artiesten kun je terecht op onze Facebook pagina. Ook hangen er zelfgemaakte tekeningen en schilderijen in de shop dus je kunt altijd langskomen voor inspiratie.

Zijn jullie een gecertificeerde tattooshop?

Ja, we worden elke 2 jaar gecontroleerd door de GGD. Zij geven een certificaat dat af waarin wordt aangegeven dat de tattoo shop hygiënisch te werk gaat. Deze hangt bij ons in de studio.

Werken jullie op afspraak?

We werken op afspraak. Voor inloop of kleine tattoos kan je het beste eerst even naar de studio bellen zodat we voor je kunnen kijken of er plek is.

Wanneer kan ik langs komen voor informatie?

Je bent bij ons altijd van harte welkom tijdens openingstijden. Echter is 12 uur (begin van onze dag) bij ons het drukste moment van de dag. Houd er rekening mee als je rond dit tijdstip komt voor informatie dat er een grote kans is dat je even moet wachten. Wil je liever niet wachten adviseren wij je om wat later in de middag te komen.

Tatoeëeren jullie ook met as in de inkt verwerkt?

Ja dat doen wij. Kom als je een tatoeage met as wilt altijd eerst even bij ons langs in de studio. Je bent bij ons altijd van harte welkom tijdens openingstijden.

Knappen jullie ook tatoeages op waar ik niet meer tevreden over ben?

Dat licht er een beetje aan in welke staat de tatoeage is. Wij kunnen via de mail of telefonisch niet inschatten of je tattoo op te knappen is. Kom langs in de shop om de tattoo even te laten zien, dan kunnen we aan de hand daarvan bepalen of we hem kunnen opknappen. Houd er wel rekening mee dat sommige dingen te diep of te donker getatoeëerd zijn, dan kan het zijn dat we nee zeggen. 

Kan ik mijn oude tatoeage ook bij jullie laten coveren?

In principe kan dat mits je tatoeage daarvoor geschikt is. Wij kunnen via de mail of telefonisch niet inschatten of je tattoo te coveren is. Kom als je iets wilt coveren eerst even langs in de shop dan kunnen we bepalen of het kan. Zorg wel dat je een globaal idee hebt welke richting je op wilt met je tatoeage, dan kunnen we je beter helpen. Probeer wel open minded te zijn. Bij covers kan niet elk ontwerp gebruikt worden dus laat de artiest je hierin ook adviseren. 

Kunnen jullie ook laseren?

Nee. 

Zetten jullie ook een tatoeage die ik zelf heb ontworpen?

Dat licht er een beetje aan wat het voor tekening is. Het moet tattoo-technisch wel te doen zijn, en wij moeten er als tattoo artiest wel achter staan. Neem jouw tattoo ontwerp mee naar de shop in Zeist en laat hem even zien. Dan kunnen we altijd kijken of het kan, of misschien nog een beetje aangepast moet worden. Dit gebeurd welk altijd in overleg. 

Hoe oud moet ik zijn voor een tatoeage?

Wij zetten tatoeages vanaf 16 jaar met ouderlijk toestemming en vanaf 18 jaar zonder. Volgens de wet mag je getatoeëerd worden vanaf 12 onder ouderlijk toezicht maar dit ondersteunen wij niet, dus neem altijd om onzekerheid te voorkomen een geldig identiteitsbewijs mee.

Ik heb geen oppas voor mijn kinderen mag ik ze meenemen?

Nee, sorry. Bij Artcastle tattoo in Zeist geldt geen toegang voor kinderen. 

Mag ik mijn hond/ huisdier meenemen?

Nee, huisdieren zijn bij Artcastle tattoo Zeist niet welkom.

Mag ik mijn eten meenemen in de tattooshop?

Ja, volgens onze huisregels mag er niet gegeten worden op de werkvloer maar hebben wel een aantal bars en tafels buiten de werk vloer om wat te nuttigen maar maak het natuurlijk niet te gek.

Mag ik iemand mee nemen naar mijn afspraak?

Familie leden of vrienden zijn bij ons ook zeker van harte welkom. De artiesten moeten zich echter wel kunnen concentreren dus maak het niet te gek. 1 of 2 vrienden of familie leden is geen probleem.Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!