030 888 61 80

Algemene informatie Artcastle Tattoo Zeist

Bij Artcastle Tattoo Zeist zetten we tattoos volgens de scherpste voorwaarden op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dit doen wij voor onze klanten maar ook voor onze tattoo artiesten. Wij laten jou bij Artcastle tattoo Zeist kennismaken met een professionele manier van werken, die van cruciaal belang is voor het eindresultaat van je tatoeage. Met plezier en veel ervaring zetten wij iedere dag weer unieke tattoos bij onze klanten, niet alleen uit de omgeving Utrecht maar uit heel Nederland en het buitenland.

Iedere klant wordt bij ons veilig, hygiënisch en professioneel getatoeëerd met steriel verpakte naalden en naaldhouders, nieuwe inkt en schone handschoenen. Naalden en inkt worden maar éénmalig gebruikt. De overige tattoo instrumenten die tijdens een behandeling zijn gebruikt worden daarna grondig schoongemaakt in een ultrasonische reinigingsbak en vervolgens verpakt gesteriliseerd in een autoclaafsterilisator. Door onze hygiënische en veilige werkwijze zijn wij in het bezit van een officiële tattoo vergunning, verleend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Algemene regels bij Artcastle Tattoo Zeist

  • Wij zetten geen tattoos bij klanten die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs.
  • Wij zetten geen tattoos bij personen onder de 16 jaar oud. Neem, om twijfel te voorkomen, altijd een geldig identificatiebewijs mee.
  • Bij ons kun je helaas NIET pinnen, alleen contant betalen. Er zit wel een pin automaat in de buurt!


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!