030 888 61 80

Openingstijden Artcastle Tattoo

Je bent 6 dagen per week bij Artcastle Tattoo Zeist welkom voor jouw unieke tattoo op maat. Door de huidige situatie is het momenteel niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. We willen je adviseren om een e-mail te sturen naar [email protected] met meer informatie, of eventuele referentie beelden. Op basis hiervan zullen we kijken welke artiest het beste bij je past en zullen we een afspraak voor je inplannen.

Maandag:      11:00 – 19:00
Dinsdag:       11:00 – 19:00
Woensdag:   11:00 – 19:00
Donderdag:  11:00 – 19:00
Vrijdag:        11:00 – 20:00
Zaterdag:     12:00 – 19:00
Zondag:        Gesloten

Voor het zetten van jouw Tattoo

Voor een tattoo afspraak dient er een contante aanbetaling van 50, 100 of 250 euro gedaan te worden, voor kleinere tattoos zal dat 50 euro zijn, voor grotere 100 euro en voor tattoos van meerdere sessies zal er 250 euro moeten worden aanbetaald. Dit zal met het totaalbedrag na het zetten van jouw tattoo verrekend worden. Pinnen in de studio is niet mogelijk, er zal contant betaald moeten worden. Wel kun je in de buurt pinnen bij een pinautomaat. Verzetten van een afspraak kan 7 dagen van te voren telefonisch worden gedaan (niet via mail), anders vervalt de aanbetaling. Zodra de aanbetaling is gedaan is het helaas niet meer mogelijk om deze terug te krijgen. In sommige gevallen is het mogelijk om deze om te zetten in een cadeaubon.

De afspraak bij Artcastle Tattoo

Op de dag van de afspraak wordt het ontwerp uitgewerkt en vervolgens getatoeëerd door één van onze getalenteerde tattoo artiesten. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en goed hebt gegeten van te voren. Wij maken van te voren geen ontwerpschetsen, dit gebeurt altijd op de dag van de tattoo afspraak. Wij willen dat je deel uit maakt van het hele proces met als eindresultaat een custom made tattoo!

Lees het nazorg advies nog even door op de website om voorbereid te zijn hoe je je tattoo moet verzorgen en welke benodigdheden er nodig zijn voor de verzorging. (Bepanthen babyzalf verkopen wij tevens in de tattoo studio) Wij hopen je graag te zien in onze tattoo studio in Zeist!Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.