030 888 61 80
NULL

Zijn jullie wel eens in een tropisch zwem paradijs geweest?   Nee?… kom dan gewoon naar artcastle! Wij hebben dan wel niet een groot zwembad, maar de temperatuur staat er wel naar, beetje jammer dat er mensen afkomstig uit warme landen bij de airco zitten.   Bij ons is het altijd een stabiele 28 graden, dus wie niet bang is voor een kunstmatige zonnesteek, je bent meer dan welkom. Mocht je in de gelegenheid zijn om een zwembadje mee te nemen raden wij dit zeker aan.   P.s het valt allemaal wel mee hoor.


Zijn jullie wel eens in een tropisch zwem paradijs geweest?

 

Nee?… kom dan gewoon naar artcastle!

Wij hebben dan wel niet een groot zwembad, maar de temperatuur staat er wel naar, beetje jammer dat er mensen afkomstig uit warme landen bij de airco zitten.

 

Bij ons is het altijd een stabiele 28 graden, dus wie niet bang is voor een kunstmatige zonnesteek, je bent meer dan welkom.

Mocht je in de gelegenheid zijn om een zwembadje mee te nemen raden wij dit zeker aan.

 

P.s het valt allemaal wel mee hoor.

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!