030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen. Jullie hebben vast wel eens de banden tattoo’s om iemand arm/been/nek/gezicht gezien, zo niet kan je altijd even opzoeken wat het is. Veel mensen denken dat dit makkelijke tattoo’s zijn, maar in feiten zijn het een van de moeilijkste om te doen, of naja goed te doen.   Het is een beetje te vergelijken met het blokken spel dat veel kinderen op de peuterspeelzaal spelen, die ene met een doos en vormpjes. Het lijkt dus een beetje op het driehoek vormpje in een vierkant te proberen te veranderen, met veel moeite en doorzettingsvermogen past dit op een gegeven moment wel, maar dit heeft wat tijd nodig. Banden tattoo’s zijn hier dus best mee te vergelijken, het is namelijk een rond ontwerp om een niet ronde plek te plakken/tatoeëren. Vandaar dat ik vandaag dit stukje over onze artiest Michael…


Hallo iedereen.

Jullie hebben vast wel eens de banden tattoo’s om iemand arm/been/nek/gezicht gezien, zo niet kan je altijd even opzoeken wat het is.

Veel mensen denken dat dit makkelijke tattoo’s zijn, maar in feiten zijn het een van de moeilijkste om te doen, of naja goed te doen.

 

Het is een beetje te vergelijken met het blokken spel dat veel kinderen op de peuterspeelzaal spelen, die ene met een doos en vormpjes.

Het lijkt dus een beetje op het driehoek vormpje in een vierkant te proberen te veranderen, met veel moeite en doorzettingsvermogen past dit op een gegeven moment wel, maar dit heeft wat tijd nodig.

Banden tattoo’s zijn hier dus best mee te vergelijken, het is namelijk een rond ontwerp om een niet ronde plek te plakken/tatoeëren.

Vandaar dat ik vandaag dit stukje over onze artiest Michael schrijf, deze jongen weet het altijd zo strak mogelijk neer te zetten, ik heb wel eens gekeken naar hoe hij dit doet, maar om dit te begrijpen moet je een nakomer van Hans Klok zijn en precies weten hoe je een persoon moet laten verdwijnen.

 

Dus mocht je opzoek zijn naar zowel winter of zomer banden, Michael is de man die jou banden wens kan verwezenlijken.

Zijn werk kan je bekijken op zijn Instagram: @mikey.tattooer

 

 

 

 

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.