030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen. Jullie hebben vast wel eens de banden tattoo’s om iemand arm/been/nek/gezicht gezien, zo niet kan je altijd even opzoeken wat het is. Veel mensen denken dat dit makkelijke tattoo’s zijn, maar in feiten zijn het een van de moeilijkste om te doen, of naja goed te doen.   Het is een beetje te vergelijken met het blokken spel dat veel kinderen op de peuterspeelzaal spelen, die ene met een doos en vormpjes. Het lijkt dus een beetje op het driehoek vormpje in een vierkant te proberen te veranderen, met veel moeite en doorzettingsvermogen past dit op een gegeven moment wel, maar dit heeft wat tijd nodig. Banden tattoo’s zijn hier dus best mee te vergelijken, het is namelijk een rond ontwerp om een niet ronde plek te plakken/tatoeëren. Vandaar dat ik vandaag dit stukje over onze artiest Michael…


Hallo iedereen.

Jullie hebben vast wel eens de banden tattoo’s om iemand arm/been/nek/gezicht gezien, zo niet kan je altijd even opzoeken wat het is.

Veel mensen denken dat dit makkelijke tattoo’s zijn, maar in feiten zijn het een van de moeilijkste om te doen, of naja goed te doen.

 

Het is een beetje te vergelijken met het blokken spel dat veel kinderen op de peuterspeelzaal spelen, die ene met een doos en vormpjes.

Het lijkt dus een beetje op het driehoek vormpje in een vierkant te proberen te veranderen, met veel moeite en doorzettingsvermogen past dit op een gegeven moment wel, maar dit heeft wat tijd nodig.

Banden tattoo’s zijn hier dus best mee te vergelijken, het is namelijk een rond ontwerp om een niet ronde plek te plakken/tatoeëren.

Vandaar dat ik vandaag dit stukje over onze artiest Michael schrijf, deze jongen weet het altijd zo strak mogelijk neer te zetten, ik heb wel eens gekeken naar hoe hij dit doet, maar om dit te begrijpen moet je een nakomer van Hans Klok zijn en precies weten hoe je een persoon moet laten verdwijnen.

 

Dus mocht je opzoek zijn naar zowel winter of zomer banden, Michael is de man die jou banden wens kan verwezenlijken.

Zijn werk kan je bekijken op zijn Instagram: @mikey.tattooer

 

 

 

 

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!