030 888 61 80
NULL

Vandaag wil ik een stukje schrijven over het zetten van de eerste tattoo als leerling. Ik weet het nog als de dag van gister (is ook niet super lang geleden maarja he) ik liep rustig rond door de studio al zeurend bij mijn leraar wanneer ik nou me eerste tattoo mocht gaan zetten. Hebben jullie ooit wel is als kind in een speelgoed winkel gelopen en super lang zitten zeuren bij je ouders voor een kleinigheidje, daar is het mee te vergelijken.   Nou op een gegeven moment was de tijd daar, ik mocht mijn eerste tattoo gaan zetten op mijn eigen enkel, ik besloot dat dit maar een roos ging worden want als je die verpest kan je altijd nog zeggen dat het een krop sla is. Het moment dat je eindelijk na een hele lange tijd zelf die…


Vandaag wil ik een stukje schrijven over het zetten van de eerste tattoo als leerling.

Ik weet het nog als de dag van gister (is ook niet super lang geleden maarja he) ik liep rustig rond door de studio al zeurend bij mijn leraar wanneer ik nou me eerste tattoo mocht gaan zetten.

Hebben jullie ooit wel is als kind in een speelgoed winkel gelopen en super lang zitten zeuren bij je ouders voor een kleinigheidje, daar is het mee te vergelijken.

 

Nou op een gegeven moment was de tijd daar, ik mocht mijn eerste tattoo gaan zetten op mijn eigen enkel, ik besloot dat dit maar een roos ging worden want als je die verpest kan je altijd nog zeggen dat het een krop sla is.

Het moment dat je eindelijk na een hele lange tijd zelf die machine vast mag houden en je eerste lijn gaan zetten is misschien wel het beste maar ook het naarste gevoel wat er bestaat, aangezien je namelijk eigenlijk geen flauw idee hebt wat je aan het doen bent, daar zat ik dan doordrenkt door angstzweet en bibberende handjes “kom Mick zet die eerste lijn maar” ja is goed joh doe ik wel even.

 

Eerste lijn… die verdomde eerste lijn, nu moet ik zeggen dat hij niet super slecht ging, maar op een of andere manier denk je van “ah doe ik wel even” en dan doe je het en is het de grootste anti climax ooit, op het laatste seizoen van Game of Thrones na natuurlijk.

Na ongeveer 2 uur bezig stonden eindelijk alle lijnen er goed op, en de schaduw gingen we maar een andere keer doen want het avond eten was al uitgesteld naar 21:00 s’avonds.

 

Tweede sessie ging al een stuk beter, schaduwen gingen mij gelukkig goed af, maar het aller belangrijkste is dat ik geen krop sla op me enkel heb.

Ik ben natuurlijk nu al een stukje verder en is het allemaal niet een anti climax meer, mocht je wat van mijn werk willen bekijken kan je dat vinden op Instagram: @mobymick.tattoo

 

Kusjes x

 

 

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!