030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen!   Vandaag heb ik weer iets leuks voor jullie, de afgelopen week is onze toilet buiten gebruik geweest. Hij zat dus goed verstopt, en niet zo maar een opstopping maar eentje onder de grond.   Voordat het duidelijk was dat de opstopping zo diep zat heb ik natuurlijk als een beest met een ontstopper zitten ontstopperen. Dit mocht uiteraard niet baten, ik helemaal zeik nat van het water dat door de toilet rond vloog, maar nog steeds was dit beest niet getemd. Dus hebben wij maar professionele hulp ingeschakeld, hij keek maar 2 seconden en concludeerde dat het dus een opstopping was diep in de leiding.   Vandaag kwam hij langs op dit te fixen, natuurlijk voor dat de winkel open was, want het is natuurlijk niet echt fijn om een tattoo te krijgen als je in een…


Hallo iedereen!

 

Vandaag heb ik weer iets leuks voor jullie, de afgelopen week is onze toilet buiten gebruik geweest.

Hij zat dus goed verstopt, en niet zo maar een opstopping maar eentje onder de grond.

 

Voordat het duidelijk was dat de opstopping zo diep zat heb ik natuurlijk als een beest met een ontstopper zitten ontstopperen.

Dit mocht uiteraard niet baten, ik helemaal zeik nat van het water dat door de toilet rond vloog, maar nog steeds was dit beest niet getemd.

Dus hebben wij maar professionele hulp ingeschakeld, hij keek maar 2 seconden en concludeerde dat het dus een opstopping was diep in de leiding.

 

Vandaag kwam hij langs op dit te fixen, natuurlijk voor dat de winkel open was, want het is natuurlijk niet echt fijn om een tattoo te krijgen als je in een soort riool zit.

Ik als brave leerling de studio mooi schoon gemaakt, gedweild, stofzuigen etc, en toen kwam de loodgieter, binnen 5 min was eigenlijk alles wat ik opgeruimd had weer smerig, ik natuurlijk boos want ik moet weer opnieuw beginnen, toen kwam hij binnen met een lange springveer om deze opstopping weg te werken als Holleeder toen der tijd heeft gedaan met meneer Heineken.

Hij vroeg mij om op de springveer te gaan staan anders zouden we nieuwe spiegels moeten gaan aanschaffen aangezien deze springveer wild wordt, ik erop staan…lukt natuurlijk amper.

 

De toilet is uiteraard weer gefixed, iedereen is weer welkom, mocht je nou vandaag denken..hé er zit hier toch helemaal geen water zuivering in de buurt, nee klopt dat is het toilet.

 

Thanks

x

 

 

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.