030 888 61 80

Artcastle Tattoo onder de rook van Utrecht

Overweeg je om een tattoo te laten zetten in de omgeving van Utrecht? Dan zoek je natuurlijk de beste tattoo shop van Utrecht! Onze tattoo shop bevind zich in Zeist en is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit Utrecht.

Net buiten de drukte uit de stad Utrecht, kun je bij ons jouw tatoeages laten zetten van de beste kwaliteit. Onze jarenlange tatoeëer ervaring is sinds enkele jaren samengevoegd tot Artcastle Tattoo. Onze artists beschikken over verschillende stijlen en hebben elk hun specifieke stijl. Voor iedere stijl kan je bij ons terecht.

Iedereen komt naar Utrecht voor een tattoo

Voor het laten zetten van een tattoo, is Utrecht een mooie centraal gelegen locatie om vanuit het hele land te bezoeken. Regelmatig komen bezoekers speciaal naar onze tattoo shop dichtbij Utrecht om zich te laten tatoeëren. Zelfs van buitenlandse bezoekers kijken wij niet meer op. Uit de omliggende landen komen zij speciaal naar Utrecht om bij Artcastle Tattoo een tattoo te laten zetten.

Als de definitieve tattoo wordt gezet, verzorgen wij onze bezoekers tot in de puntjes. Vaak wordt het tatoeëren door onze bezoekers ervaren als een uitje. Het is natuurlijk een speciaal moment als je een tattoo zet. Daarom proberen wij altijd je goed te informeren bij het zetten van je tattoo. Komt gewoon eens langs en proef de sfeer in onze tattoo shop.Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.