030 888 61 80

Artcastle Tattoo – De Beste Tattoo Shop in regio Rotterdam!

Beste Nederlandse tattoo shop naast Rotterdam

Niet eens 55 kilometer van Rotterdam verwijdert vind je de beste tattoo shop van Nederland. Duizenden tattoo’s zijn al gezet bij ArtCastle en zoals je kunt lezen in de reviews zijn onze klanten meer dan tevreden met het resultaat en de service bij ArtCastle.

Naast Rotterdam: ArtCastle tattoo shop

Naast de grootste havenstad van Nederland vind je de beste tattoo shop van Nederland. Een tiental artiesten uit een paar van ‘s werelds grootste tattoo steden werken er bij ArtCastle en bieden elk een unieke stijl.

Op niet eens drie kwartier rijden van Rotterdam ben je op 2e dorpsstraat in Zeist waar the magic happens. Neem een kijk naar de portfolio’s om een beter idee te krijgen van wat de verschillende stijlen nou precies zijn en onze artiesten te ontdekken.

Voor ieder persoon een unieke tattoo

In samenwerking met de artiest van jouw keuze wordt er gekeken naar hoe wij het beeld die jij hebt van je tattoo het best kunnen verwezenlijken. De artiest zal snel verschillende stijlen voorstellen om jouw idee te realiseren. Ook wordt de grootte van de tattoo bepaald en hoe deze het best op jouw lichaam en huid past.

Kleurentattoo’s zijn ook populair bij onze klanten. Jona bijvoorbeeld, onze artiest uit Barcelona, is hier in gespecialiseerd en in zijn portfolio op deze website kun je voorbeelden vinden van zijn eerder werk.

Prijzen en nazorg

De prijs van jouw tattoo kun je bespreken met de artiest zodra jullie kennis hebben gemaakt en jouw wensen hebben besproken. Afhankelijk van de grootte en hoe volledig en ingewikkeld jouw tattoo wordt wordt er samen naar de verschillende mogelijkheden gekeken.

De nazorg van de tattoo wordt tevens ook besproken met de artiest en wij hebben ook verschillende verzorgingsproduct die u in de shop kunt vinden.

Wil jij graag een tattoo, laat je inspireren…

Is jouw belangstelling gewekt? Ben je op zoek naar tattoo voorbeelden? Kom dan relaxed kennismaken ons team in onze bekende tattoo shop naast Rotterdam. We werken bij ArtCastle met afspraak maar de deur staat altijd open en je bent welkom om zelf een kijkje te komen nemen.

Sterker nog: wij nodigen je uit! Je mag trouwens ook gezellig met je vriend, vriendin of je familie langskomen.