030 888 61 80

Tattooshop naast Nieuwegein voor al jouw body art

Zoek je een goede tattoo shop in de buurt van Nieuwegein? Wij werken bij ArtCastle met afspraak maar je gewoon vrijblijvend langskomen. Zo krijg je gelijk een mooie indruk van wat we bij tattooshop Nieuwegein allemaal doen en kunnen. Dat bij tattoo en piercing shop Nieuwegein veel kan maar niets moet zal jou zeker aanspreken. Wij werken met moderne technieken en alle materialen worden met zorg en uiterste hygiëne gebruikt.

Persoonlijke aandacht bij de bekende tattoo shop Nieuwegein.

Een tattoo zet je niet zomaar, daar denk je meestal een tijd over na en bij ArtCastle laten we je ook graag daarvoor de tijd en ruimte.
Onze clientèle is internationaal en veel buitenlandse tattoo liefhebbers bestempelen als een van de beste tattoo shops in Nederland. Persoonlijke aandacht en goede adviezen horen er standaard bij in de bekendste tattoo shop in de omgeving.

Bekijk ons ruime portfolio met tattoo ontwerpen.

Mooie tattoo’s kan je uitkiezen uit ons uitgebreide portfolio. Kleine of grote veranderingen in het ontwerp zijn ook mogelijk. Of laat je liever een helemaal eigen ontwerp of een piercing zetten? Ook kan je zonder verplichting alvast bij ArtCastle prijzen voor jouw droom tattoo navragen. Wij zijn niet voor niets de bekendste tattoo shop in regio Nieuwegein en daar zijn we ook best trots op.

Onze kunst, de ultieme body art, want dat is het, moet precies bij jou passen. De sfeer in onze shop voelt goed en jij staat er helemaal achter. Wij willen al onze kennis en ervaring inzetten voor jouw ultieme tattoo! Een tattoo is een sieraad voor het leven en wij hebben een naam om hoog te houden. Een belofte voor nu en de toekomst: bij tattoo shop Nieuwegein goedkoop, professioneel en perfect jouw tattoo zetten is en blijft ons handelsmerk!

Prijzen en nazorg

Omdat we veel klanten hebben, doen we onze best om bij ArtCastle alle klanten gelukkig te maken. Helemaal als je het vergelijkt met andere shops en tatoeëerders. De tattooshop Nieuwegein prijzen zijn inclusief nazorg en ook daarvoor mag je natuurlijk bij tattooshop Nieuwegein zonder afspraak langskomen. Volgens onze normen hoort dat eigenlijk gewoon bij een goede tattoo shop, men weet dat al sinds onze opening. Sommige tattoo’s vergen ook, buiten uiterste concentratie en vakmanschap, een nabehandeling. Denk hierbij aan inkleuren of extra schaduw zetten. Bij de goede tattoo shop Nieuwegein kijken we daar niet van op, wij zien dat gewoon als service!

Wil jij graag een tattoo, laat je inspireren…

Is jouw belangstelling gewekt? Ben je op zoek naar tattoo voorbeelden? Kom dan relaxed kennismaken met onze mogelijkheden en ons team, in onze bekende tattoo shop in de buurt van Nieuwegein. We werken bij ArtCastle met afspraak maar de deur staat altijd open en je bent welkom om zelf een kijkje te komen nemen.
Sterker nog: Wij nodigen je uit! Je mag trouwens ook gezellig met je vriend, vriendin of je familie langskomen.Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!