030 888 61 80

Artcastle Tattoo – De Beste Tattoo Shop in regio Ede!

Beste Nederlandse tattoo shop naast Ede

Op niet eens een half uurtje afstand van Ede vind je de beste tattoo shop in de regio. Met een tiental artiesten uit de hele wereld is er bij ArtCastle ervaring met allerlei verschillende soorten en stijlen van tattoo’s. Wij willen niet zeggen dat we alles hebben gezien maar in ieder geval wel veel.

Tattoo voor jou en mede door jou bij ArtCastle

Op een steenworp van Ede vind je in onze tattoo shop erg veel aandacht voor hoe jij jouw tattoo het liefst wilt zien. Met onze artiesten kun je sparren over mogelijkheden, eerdere ervaringen van de artiesten en eigen creativiteit en wensen.

Omdat een tattoo persoonlijk is wordt er zorgvuldig gekeken naar verschillende mogelijkheden en stijlen. Hier is het belangrijk dat jij duidelijk maakt wat belangrijk voor jou is zodat de artiest hier rekening mee kan houden bij het ontwerp van de schetsen. Je mag natuurlijk ook met een eerder ontwerp komen en aan de artiest vragen wat hier de mogelijkheden mee zijn.

Tattoo shop nabij Ede

De afstand vanaf Ede naar de 2e dorpsstraat in Zeist is binnen een half uur te bereiken met de auto. Ook met het openbaar vervoer is het makkelijk te bereiken. Omdat wij klanten uit het hele landen (en ook uit het buitenland) verwelkomen hebben wij gekozen voor een centrale locatie die nationaal gemakkelijk te bereiken is.

Prijzen en nazorg

Het is onmogelijk om een standaard prijs te noemen voor elke tattoo omdat het afhangt van hoe uitgebreid en groot de tattoo dient te worden. Dat wordt besproken met de artiest die jou zal tatoeëren en er wordt dan ook gekeken naar verschillende mogelijkheden zodat jij geïnformeerd jouw keuze kan maken.

Tips en tricks voor de perfecte nazorg kun je op de website vinden. De artiest zal dit ook met jou bespreken en schroom vooral niet om hier ook vragen te stellen.

Wil jij graag een tattoo, laat je inspireren…

Is jouw belangstelling gewekt? Ben je op zoek naar tattoo voorbeelden? Kom dan relaxed kennismaken ons team in onze bekende tattoo shop naast Ede. We werken bij ArtCastle met afspraak maar de deur staat altijd open en je bent welkom om zelf een kijkje te komen nemen.

Sterker nog: wij nodigen je uit! Je mag trouwens ook gezellig met je vriend, vriendin of je familie langskomen.