030 888 61 80

ArtCastle Tattoo – De beste tattoo shop in regio Amsterdam

Beste Nederlandse tattoo shop naast Amsterdam

Niet ver van de hoofdstad Amsterdam vind je de beste tattoo shop van Nederland. Maar liefst 10 tattoo artiesten uit Amsterdam en andere internationale steden (Barcelona, Bucharest, …) tatoeëren dagelijkse mensen uit de hele wereld bij ArtCastle. Veel van onze klanten komen ook uit Amsterdam.

ArtCastle heeft aandacht voor jouw wensen

Onze artiesten hebben dankzij jarenlange ervaring veel verschillende wensen kunnen vervullen wat betreft tattoo’s. In de portfolio’s kun je een aantal van de topstukken van onze verschillende artiesten vinden. Zo kun je je alvast laten overtuigen dat het het waard is om naar de tattoo shop vanuit Amsterdam langs te komen. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie om te kijken of jouw artiest naar keuze wel bij jou past.

Tattoo Artiesten uit Amsterdam en andere internationale steden

Wat voor stijl jij ook wilt, het is mogelijk bij ArtCastle. Zo is het mogelijk om een portret tattoo te krijgen van Jamal of Vlad die hier specialisten in zijn. Ook voor andere stijlen kun je terecht bij deze of andere specialisten. In de portfolio’s wordt dan ook vermeld wat de specialisatie van elke artiest is.

In de shop heerst ook een erg gezellige en chille sfeer die voor ons erg belangrijk is. Je bent dan ook echt altijd welkom voor een kopje koffie om jouw wensen te bespreken of om onze artiesten te spreken. Het is het half uurtje rijden vanuit Amsterdam om naar de tattoo shop te komen echt waard.

Prijzen en nazorg

Afhankelijk van de tattoo wordt er tijdens jouw eerste afspraak een schatting gemaakt van wat jouw tattoo zal gaan kosten. Dit ligt natuurlijk aan hoe ingewikkeld en uitgebreid jij jouw tattoo wilt hebben. Omdat jouw tattoo een persoonlijk iets blijft wordt er zorgvuldig samen met de artiest naar de verschillende opties gekeken.

Het kan ook zijn dat een eerdere tattoo niet is geworden wat je hoopte. Als je langskomt kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden om er toch wat van te maken waar je trots op kan zijn.

Wil jij graag een tattoo, laat je inspireren…

Is jouw belangstelling gewekt? Ben je op zoek naar tattoo voorbeelden? Kom dan relaxed kennismaken ons team in onze bekende tattoo shop naast Amsterdam. We werken bij ArtCastle met afspraak maar de deur staat altijd open en je bent welkom om zelf een kijkje te komen nemen.

Sterker nog: wij nodigen je uit! Je mag trouwens ook gezellig met je vriend, vriendin of je familie langskomen.