030 888 61 80
NULL

Hallo Iedereen!   Ik heb weer wat te vertellen. Jullie hebben het misschien wel gezien, maar ik heb een tattoo actie, elke tattoo 50% korting in de maand November. Nu ik natuurlijk denken dat niemand daar op gaat reageren, maar ik had het fout, ik werd bijna overspoeld door reactie’s, dus voor iedereen die gereageerd heeft, Dank <3.   Dus mocht je binnenkort een afspraak met mij hebben, Ik heb er zijn in! En voor degene die mij nog niet een berichtje heeft gestuurd, beter ga je snel berichtje sturen!   Groetjes x


Hallo Iedereen!

 

Ik heb weer wat te vertellen.

Jullie hebben het misschien wel gezien, maar ik heb een tattoo actie, elke tattoo 50% korting in de maand November.

Nu ik natuurlijk denken dat niemand daar op gaat reageren, maar ik had het fout, ik werd bijna overspoeld door reactie’s, dus voor iedereen die gereageerd heeft, Dank <3.

 

Dus mocht je binnenkort een afspraak met mij hebben, Ik heb er zijn in!

En voor degene die mij nog niet een berichtje heeft gestuurd, beter ga je snel berichtje sturen!

 

Groetjes x

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!