030 888 61 80
NULL

Hallo Iedereen!   Ik heb weer wat te vertellen. Jullie hebben het misschien wel gezien, maar ik heb een tattoo actie, elke tattoo 50% korting in de maand November. Nu ik natuurlijk denken dat niemand daar op gaat reageren, maar ik had het fout, ik werd bijna overspoeld door reactie’s, dus voor iedereen die gereageerd heeft, Dank <3.   Dus mocht je binnenkort een afspraak met mij hebben, Ik heb er zijn in! En voor degene die mij nog niet een berichtje heeft gestuurd, beter ga je snel berichtje sturen!   Groetjes x


Hallo Iedereen!

 

Ik heb weer wat te vertellen.

Jullie hebben het misschien wel gezien, maar ik heb een tattoo actie, elke tattoo 50% korting in de maand November.

Nu ik natuurlijk denken dat niemand daar op gaat reageren, maar ik had het fout, ik werd bijna overspoeld door reactie’s, dus voor iedereen die gereageerd heeft, Dank <3.

 

Dus mocht je binnenkort een afspraak met mij hebben, Ik heb er zijn in!

En voor degene die mij nog niet een berichtje heeft gestuurd, beter ga je snel berichtje sturen!

 

Groetjes x

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!