030 888 61 80
NULL

Hallo daar.   Jullie hebben vast wel onze prachtige balie gezien bij ons in de shop (met prachtig bedoel ik inderdaad dat bruine ding met loslatende plekken). Nu hebben wij ondertussen een nieuw logo, dat zullen jullie ondertussen vast weten aangezien ik hier meerdere keren iets over geschreven heb, nu gaat de balie ook een andere kleur krijgen en komt daar een nieuw logo overheen.   Nu is aan mij gevraagd of ik die een nieuw kleurtje wil geven, eerst was ik al helemaal blij aangezien ik graag met spuitbussen werk, maar nee hoor gewoon Le Olde kwast en potje. Uiteraard moet dat ding geschuurd gaan worden, dus mocht je binnenkort naar huis gaan met je nieuwe tattoo terwijl je eruit ziet alsof je de ganze dag gebruikt bent als een swiffer, sorry. Ook krijgen we nieuwe Wc bordjes, maar…


Hallo daar.

 

Jullie hebben vast wel onze prachtige balie gezien bij ons in de shop (met prachtig bedoel ik inderdaad dat bruine ding met loslatende plekken).

Nu hebben wij ondertussen een nieuw logo, dat zullen jullie ondertussen vast weten aangezien ik hier meerdere keren iets over geschreven heb, nu gaat de balie ook een andere kleur krijgen en komt daar een nieuw logo overheen.

 

Nu is aan mij gevraagd of ik die een nieuw kleurtje wil geven, eerst was ik al helemaal blij aangezien ik graag met spuitbussen werk, maar nee hoor gewoon Le Olde kwast en potje.

Uiteraard moet dat ding geschuurd gaan worden, dus mocht je binnenkort naar huis gaan met je nieuwe tattoo terwijl je eruit ziet alsof je de ganze dag gebruikt bent als een swiffer, sorry.

Ook krijgen we nieuwe Wc bordjes, maar daar zal ik later wat over schrijven.

 

P.s Natuurlijk ga je niet als een gebruikte swiffer naar huis, dit is voor comedisch effect, ik stof je gewoon af.

 

xx

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.