030 888 61 80
NULL

Hallo daar.   Jullie hebben vast wel onze prachtige balie gezien bij ons in de shop (met prachtig bedoel ik inderdaad dat bruine ding met loslatende plekken). Nu hebben wij ondertussen een nieuw logo, dat zullen jullie ondertussen vast weten aangezien ik hier meerdere keren iets over geschreven heb, nu gaat de balie ook een andere kleur krijgen en komt daar een nieuw logo overheen.   Nu is aan mij gevraagd of ik die een nieuw kleurtje wil geven, eerst was ik al helemaal blij aangezien ik graag met spuitbussen werk, maar nee hoor gewoon Le Olde kwast en potje. Uiteraard moet dat ding geschuurd gaan worden, dus mocht je binnenkort naar huis gaan met je nieuwe tattoo terwijl je eruit ziet alsof je de ganze dag gebruikt bent als een swiffer, sorry. Ook krijgen we nieuwe Wc bordjes, maar…


Hallo daar.

 

Jullie hebben vast wel onze prachtige balie gezien bij ons in de shop (met prachtig bedoel ik inderdaad dat bruine ding met loslatende plekken).

Nu hebben wij ondertussen een nieuw logo, dat zullen jullie ondertussen vast weten aangezien ik hier meerdere keren iets over geschreven heb, nu gaat de balie ook een andere kleur krijgen en komt daar een nieuw logo overheen.

 

Nu is aan mij gevraagd of ik die een nieuw kleurtje wil geven, eerst was ik al helemaal blij aangezien ik graag met spuitbussen werk, maar nee hoor gewoon Le Olde kwast en potje.

Uiteraard moet dat ding geschuurd gaan worden, dus mocht je binnenkort naar huis gaan met je nieuwe tattoo terwijl je eruit ziet alsof je de ganze dag gebruikt bent als een swiffer, sorry.

Ook krijgen we nieuwe Wc bordjes, maar daar zal ik later wat over schrijven.

 

P.s Natuurlijk ga je niet als een gebruikte swiffer naar huis, dit is voor comedisch effect, ik stof je gewoon af.

 

xx

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!