030 888 61 80
NULL

Hallo daar.   Jullie hebben vast wel onze prachtige balie gezien bij ons in de shop (met prachtig bedoel ik inderdaad dat bruine ding met loslatende plekken). Nu hebben wij ondertussen een nieuw logo, dat zullen jullie ondertussen vast weten aangezien ik hier meerdere keren iets over geschreven heb, nu gaat de balie ook een andere kleur krijgen en komt daar een nieuw logo overheen.   Nu is aan mij gevraagd of ik die een nieuw kleurtje wil geven, eerst was ik al helemaal blij aangezien ik graag met spuitbussen werk, maar nee hoor gewoon Le Olde kwast en potje. Uiteraard moet dat ding geschuurd gaan worden, dus mocht je binnenkort naar huis gaan met je nieuwe tattoo terwijl je eruit ziet alsof je de ganze dag gebruikt bent als een swiffer, sorry. Ook krijgen we nieuwe Wc bordjes, maar…


Hallo daar.

 

Jullie hebben vast wel onze prachtige balie gezien bij ons in de shop (met prachtig bedoel ik inderdaad dat bruine ding met loslatende plekken).

Nu hebben wij ondertussen een nieuw logo, dat zullen jullie ondertussen vast weten aangezien ik hier meerdere keren iets over geschreven heb, nu gaat de balie ook een andere kleur krijgen en komt daar een nieuw logo overheen.

 

Nu is aan mij gevraagd of ik die een nieuw kleurtje wil geven, eerst was ik al helemaal blij aangezien ik graag met spuitbussen werk, maar nee hoor gewoon Le Olde kwast en potje.

Uiteraard moet dat ding geschuurd gaan worden, dus mocht je binnenkort naar huis gaan met je nieuwe tattoo terwijl je eruit ziet alsof je de ganze dag gebruikt bent als een swiffer, sorry.

Ook krijgen we nieuwe Wc bordjes, maar daar zal ik later wat over schrijven.

 

P.s Natuurlijk ga je niet als een gebruikte swiffer naar huis, dit is voor comedisch effect, ik stof je gewoon af.

 

xx

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]

Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!