030 888 61 80
NULL

Het is zover. Vandaag kreeg ik nieuwe informatie over het resetten van onze “shop ipad” Ik heb nog nooit zoveel frustratie’s achter elkaar gehad, op een gegeven moment dacht ik dat ze me gewoon voor de gek aan het houden waren.   Dit bleek echter niet zo te zijn, na wederom veel zwoegen ben ik die [email protected]# ipad in gekomen, natuurlijk ook weer helemaal moeten instellen en doen. Nu kan er eindelijk weer naar de portfolio’s gekeken worden op de ipad in de shop, ik wil dan ook dat iedereen die binnen komt de ipad minimaal een keer heeft aangekeken/gebruikt. Wat de volgende missie zal zijn, ik heb nog geen idee, wel weet ik dat in nooit meer een apple product aanraak als het gaat over resetten of een wachtwoord opvragen.   Protip: mocht je ooit in deze situatie zitten…


Het is zover.

Vandaag kreeg ik nieuwe informatie over het resetten van onze “shop ipad”

Ik heb nog nooit zoveel frustratie’s achter elkaar gehad, op een gegeven moment dacht ik dat ze me gewoon voor de gek aan het houden waren.

 

Dit bleek echter niet zo te zijn, na wederom veel zwoegen ben ik die [email protected]# ipad in gekomen, natuurlijk ook weer helemaal moeten instellen en doen.

Nu kan er eindelijk weer naar de portfolio’s gekeken worden op de ipad in de shop, ik wil dan ook dat iedereen die binnen komt de ipad minimaal een keer heeft aangekeken/gebruikt.

Wat de volgende missie zal zijn, ik heb nog geen idee, wel weet ik dat in nooit meer een apple product aanraak als het gaat over resetten of een wachtwoord opvragen.

 

Protip: mocht je ooit in deze situatie zitten raadt ik ten zeerste aan om gewoon een nieuwe te kopen.

 

Groetjes x

 

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!