030 888 61 80
NULL

Het is zover. Vandaag kreeg ik nieuwe informatie over het resetten van onze “shop ipad” Ik heb nog nooit zoveel frustratie’s achter elkaar gehad, op een gegeven moment dacht ik dat ze me gewoon voor de gek aan het houden waren.   Dit bleek echter niet zo te zijn, na wederom veel zwoegen ben ik die $@# ipad in gekomen, natuurlijk ook weer helemaal moeten instellen en doen. Nu kan er eindelijk weer naar de portfolio’s gekeken worden op de ipad in de shop, ik wil dan ook dat iedereen die binnen komt de ipad minimaal een keer heeft aangekeken/gebruikt. Wat de volgende missie zal zijn, ik heb nog geen idee, wel weet ik dat in nooit meer een apple product aanraak als het gaat over resetten of een wachtwoord opvragen.   Protip: mocht je ooit in deze situatie zitten…


Het is zover.

Vandaag kreeg ik nieuwe informatie over het resetten van onze “shop ipad”

Ik heb nog nooit zoveel frustratie’s achter elkaar gehad, op een gegeven moment dacht ik dat ze me gewoon voor de gek aan het houden waren.

 

Dit bleek echter niet zo te zijn, na wederom veel zwoegen ben ik die $@# ipad in gekomen, natuurlijk ook weer helemaal moeten instellen en doen.

Nu kan er eindelijk weer naar de portfolio’s gekeken worden op de ipad in de shop, ik wil dan ook dat iedereen die binnen komt de ipad minimaal een keer heeft aangekeken/gebruikt.

Wat de volgende missie zal zijn, ik heb nog geen idee, wel weet ik dat in nooit meer een apple product aanraak als het gaat over resetten of een wachtwoord opvragen.

 

Protip: mocht je ooit in deze situatie zitten raadt ik ten zeerste aan om gewoon een nieuwe te kopen.

 

Groetjes x

 

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!