030 888 61 80
NULL

Het is zover. Vandaag kreeg ik nieuwe informatie over het resetten van onze “shop ipad” Ik heb nog nooit zoveel frustratie’s achter elkaar gehad, op een gegeven moment dacht ik dat ze me gewoon voor de gek aan het houden waren.   Dit bleek echter niet zo te zijn, na wederom veel zwoegen ben ik die [email protected]# ipad in gekomen, natuurlijk ook weer helemaal moeten instellen en doen. Nu kan er eindelijk weer naar de portfolio’s gekeken worden op de ipad in de shop, ik wil dan ook dat iedereen die binnen komt de ipad minimaal een keer heeft aangekeken/gebruikt. Wat de volgende missie zal zijn, ik heb nog geen idee, wel weet ik dat in nooit meer een apple product aanraak als het gaat over resetten of een wachtwoord opvragen.   Protip: mocht je ooit in deze situatie zitten…


Het is zover.

Vandaag kreeg ik nieuwe informatie over het resetten van onze “shop ipad”

Ik heb nog nooit zoveel frustratie’s achter elkaar gehad, op een gegeven moment dacht ik dat ze me gewoon voor de gek aan het houden waren.

 

Dit bleek echter niet zo te zijn, na wederom veel zwoegen ben ik die [email protected]# ipad in gekomen, natuurlijk ook weer helemaal moeten instellen en doen.

Nu kan er eindelijk weer naar de portfolio’s gekeken worden op de ipad in de shop, ik wil dan ook dat iedereen die binnen komt de ipad minimaal een keer heeft aangekeken/gebruikt.

Wat de volgende missie zal zijn, ik heb nog geen idee, wel weet ik dat in nooit meer een apple product aanraak als het gaat over resetten of een wachtwoord opvragen.

 

Protip: mocht je ooit in deze situatie zitten raadt ik ten zeerste aan om gewoon een nieuwe te kopen.

 

Groetjes x

 

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.