030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen!   Ik heb weer wat hoor. Vandaag is het weer een blogje met niet zo veel zeggende informatie. Maaaaaaaar…..   Wij hebben weer wat nieuws in de studio, namelijk iets wat sterk lijkt op het regenwoud. Er zijn nieuwe planten in de studio, en niet 1 nee niet 2 niet 3 maar echt super veel, begrijp me niet verkeerd het ziet er top uit, maar moet toch even wennen.   Ik weet niet of jullie een kleinbeetje bekend zijn in de binnenstad van Utrecht, maar daar is een magische plek dat heet Rum-Club. Dat is een soort magische plastic plant walhalla, Ikea in utrecht is zijn jaar voorraad kwijt, en dat gaat never meer aangevuld worden. Dus mocht je langs komen in onze verbastering van de Intratuin, pas dan op, straks zie je door de bomen je tattoo…


Hallo iedereen!

 

Ik heb weer wat hoor.

Vandaag is het weer een blogje met niet zo veel zeggende informatie.

Maaaaaaaar…..

 

Wij hebben weer wat nieuws in de studio, namelijk iets wat sterk lijkt op het regenwoud.

Er zijn nieuwe planten in de studio, en niet 1 nee niet 2 niet 3 maar echt super veel, begrijp me niet verkeerd het ziet er top uit, maar moet toch even wennen.

 

Ik weet niet of jullie een kleinbeetje bekend zijn in de binnenstad van Utrecht, maar daar is een magische plek dat heet Rum-Club.

Dat is een soort magische plastic plant walhalla, Ikea in utrecht is zijn jaar voorraad kwijt, en dat gaat never meer aangevuld worden.

Dus mocht je langs komen in onze verbastering van de Intratuin, pas dan op, straks zie je door de bomen je tattoo niet meer.

 

xx

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!