030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen!   Ik heb weer wat hoor. Vandaag is het weer een blogje met niet zo veel zeggende informatie. Maaaaaaaar…..   Wij hebben weer wat nieuws in de studio, namelijk iets wat sterk lijkt op het regenwoud. Er zijn nieuwe planten in de studio, en niet 1 nee niet 2 niet 3 maar echt super veel, begrijp me niet verkeerd het ziet er top uit, maar moet toch even wennen.   Ik weet niet of jullie een kleinbeetje bekend zijn in de binnenstad van Utrecht, maar daar is een magische plek dat heet Rum-Club. Dat is een soort magische plastic plant walhalla, Ikea in utrecht is zijn jaar voorraad kwijt, en dat gaat never meer aangevuld worden. Dus mocht je langs komen in onze verbastering van de Intratuin, pas dan op, straks zie je door de bomen je tattoo…


Hallo iedereen!

 

Ik heb weer wat hoor.

Vandaag is het weer een blogje met niet zo veel zeggende informatie.

Maaaaaaaar…..

 

Wij hebben weer wat nieuws in de studio, namelijk iets wat sterk lijkt op het regenwoud.

Er zijn nieuwe planten in de studio, en niet 1 nee niet 2 niet 3 maar echt super veel, begrijp me niet verkeerd het ziet er top uit, maar moet toch even wennen.

 

Ik weet niet of jullie een kleinbeetje bekend zijn in de binnenstad van Utrecht, maar daar is een magische plek dat heet Rum-Club.

Dat is een soort magische plastic plant walhalla, Ikea in utrecht is zijn jaar voorraad kwijt, en dat gaat never meer aangevuld worden.

Dus mocht je langs komen in onze verbastering van de Intratuin, pas dan op, straks zie je door de bomen je tattoo niet meer.

 

xx

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.