030 888 61 80
NULL

Vandaag wil ik (Mick) een stukje schrijven over mijn leerling schap en hoe ik hier ben gekomen.   Ik had altijd al een wens om gehad tattoo-artiest te worden. Ik zat ondertussen op de opleiding van grafisch vormgeven, en dit lag me uiteindelijk toch niet, mede mogelijk gemaakt door dat ik al 5 jaar op het MBO zat en ik nog steeds in de 2e klas zat. Het werd dus tijd om serieus te worden met tattoo’s waardoor ik op zoek ging naar studio’s die mij wouden aannemen als leerling. Nu moet ik eerlijk zeggen dit waren er echt niet veel, ik had ongeveer de hele regio gehad en elke keer werd mij de deur gewezen. Behalve bij Artcastle, ik ben meerdere keren langs geweest met mijn portfolio onder mijn hand om te vragen of er nog wat duidelijk was,…


Vandaag wil ik (Mick) een stukje schrijven over mijn leerling schap en hoe ik hier ben gekomen.

 

Ik had altijd al een wens om gehad tattoo-artiest te worden.

Ik zat ondertussen op de opleiding van grafisch vormgeven, en dit lag me uiteindelijk toch niet, mede mogelijk gemaakt door dat ik al 5 jaar op het MBO zat en ik nog steeds in de 2e klas zat.

Het werd dus tijd om serieus te worden met tattoo’s waardoor ik op zoek ging naar studio’s die mij wouden aannemen als leerling.

Nu moet ik eerlijk zeggen dit waren er echt niet veel, ik had ongeveer de hele regio gehad en elke keer werd mij de deur gewezen.

Behalve bij Artcastle, ik ben meerdere keren langs geweest met mijn portfolio onder mijn hand om te vragen of er nog wat duidelijk was, uiteindelijk met het eindresultaat dat ik op gesprek mocht met de baas.

Artcastle was ook mijn eerste keus als ik heel eerlijk ben.

 

Na dit gesprek mocht ik me proef dagen gaan draaien, dit zijn 3 dagen om te kijken of het zowel voor jou als voor de shop goed ligt, en gelukkig deed dat het.

Daarna ga je uiteraard je proef maand in waar alles wat betreft floor manager wordt aangeleerd, dit ging top en ik mocht blijven.

 

Ik zelf had nog veel te leren kwa tekenen en ontwerpen, tijdens elke tekening kon ik geholpen worden en de kritiek die ik kreeg was goed en opbouwend.

Na veel tekenen, schoonmaken en klanten helpen mocht ik mijn eerste tattoo op mijn eigen been zetten, dit ging beter als verwacht.

Nu hadden we de eerste tattoo gehad en werd het natuurlijk tijd om te oefenen op iemand anders, ik een slachtoffer gevonden en prikken maar!

Ik ben ondertussen al een aantal tattoo’s verder en genoeg vrijwillige slachtoffers al te grazen genomen, laat de rest maar komen!

 

Met dit bericht wil ik natuurlijk een beetje Jamal bedanken voor het geven van deze kans, en elke artiest die mij geholpen heeft met het ontwikkelen van mijn tattoo’s, en natuurlijk alle oefenhuidjes!

 

Wellicht hebben jullie al het een en ander van mijn werk gezien, ik heb nog veel te leren maar de basis is er, mocht je wat van mijn werk willen bekijken kan je dit vinden op Instagram: @mobymick.tattoo

 

Kusjes BlogMaster x

 

 

 

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!