030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen! Onze artiest Jona zal binnenkort jammer genoeg weer een tijdje terug gaan naar Spanje. Nu gun ik dat die jongen natuurlijk van harte, want wie zou er nou niet het hele jaar lekker weer willen hebben en elke ochtend een bloody mary drinken? En nu gaat hij natuurlijk niet alleen terug naar Spanje om een beetje te chillen, maar hier komt Jona oorspronkelijk gewoon vandaan. Nu kan hij weer lekker Spaans schreeuwen in zijn eigen habitat, en dan ook zonder dat mensen hem aankijken wat hij allemaal brabbelt.   Uiteraard komt Jona weer terug volgend jaar, dus maak jullie geen zorgen. Mochten jullie nog niet bekent met Jona zijn werk zijn kan je dit vinden op ons portfolio pagina of zijn Instagram: @Rhood_tattoo   Later!  


Hallo iedereen!

Onze artiest Jona zal binnenkort jammer genoeg weer een tijdje terug gaan naar Spanje.

Nu gun ik dat die jongen natuurlijk van harte, want wie zou er nou niet het hele jaar lekker weer willen hebben en elke ochtend een bloody mary drinken?

En nu gaat hij natuurlijk niet alleen terug naar Spanje om een beetje te chillen, maar hier komt Jona oorspronkelijk gewoon vandaan.

Nu kan hij weer lekker Spaans schreeuwen in zijn eigen habitat, en dan ook zonder dat mensen hem aankijken wat hij allemaal brabbelt.

 

Uiteraard komt Jona weer terug volgend jaar, dus maak jullie geen zorgen.

Mochten jullie nog niet bekent met Jona zijn werk zijn kan je dit vinden op ons portfolio pagina of zijn Instagram: @Rhood_tattoo

 

Later!

 

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:12:00 - 19:00
 • Dinsdag:12:00 - 19:00
 • Woensdag:12:00 - 19:00
 • Donderdag:12:00 - 19:00
 • Vrijdag:12:00 - 21:00
 • Zaterdag:13:00 - 19:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio! ***Vanwege het COVID-19 virus, is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.***

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!

Aangepaste regelen omtrent COVID-19

Beste bezoeker,

Wij willen er u graag op wijzen dat onze regeling aangepast is vanwege het COVID-19 virus.
Wanneer u langs komt bent u verplicht alleen te komen (tenzij u minderjarig bent en een ouder mee moet nemen).
Wilt u een afspraak maken? Stuur dan je idee met eventuele voorbeelden naar [email protected], wij houden de eisen opgelegd van het RIVM aan, en willen zo min mogelijk personen in de shop aanwezig hebben om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen door het COVID-19 virus, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.