030 888 61 80
NULL

Hallo Iedereen!   Onze gast artiest is aanwezig as we speak! Hij is lekker aan het prikken, en vandaag begonnen aan een halve sleeve. Ook is hij de enige die zijn eigen stencil helemaal overtrekt, aangezien ik hem niet heb verteld dat wij gewoon een stencil printer hebben.   Echter weet hij dit nog steeds niet, en vraag ik me af wanneer hij hier achter komt, zodra hij hier achter komt zal hij mij waarschijnlijk een beetje haten. Hij heeft nog een aantal plekjes over, dus wees er snel bij!   Groetjes x


Hallo Iedereen!

 

Onze gast artiest is aanwezig as we speak!

Hij is lekker aan het prikken, en vandaag begonnen aan een halve sleeve.

Ook is hij de enige die zijn eigen stencil helemaal overtrekt, aangezien ik hem niet heb verteld dat wij gewoon een stencil printer hebben.

 

Echter weet hij dit nog steeds niet, en vraag ik me af wanneer hij hier achter komt, zodra hij hier achter komt zal hij mij waarschijnlijk een beetje haten.

Hij heeft nog een aantal plekjes over, dus wees er snel bij!

 

Groetjes x

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!