030 888 61 80
NULL

Aan de titel te zien denken jullie misschien dat een lang verhaal op ga hangen over een oude veldslag in Italië. Maar niks is minder waar, vandaag ging ik boodschappen doen voor mij en mijn collega’s om weer een geweldige lunch te presenteren die vaak bestaat uit fast-food en sigaretten.   Nu had ik het prachtige idee om langs onze favoriete italiaan te gaan “Dell’Italia”, ik al watertandend rond lopen om iedereen zijn bestelling op te nemen, iedereen akkoord en de bestelling was klaar. Vervolgens komt mijn collega Max om de hoek met de informatie dat de Italiaan gesloten is omdat ze op vakantie zijn.   Ik weet niet of je ooit het gevoel hebt gehad van een warm degelijk broodje, vol met kaas en pesto, die zonder pardon in 10.000 stukjes breekt en een deel van je bankrekening leeg…


Aan de titel te zien denken jullie misschien dat een lang verhaal op ga hangen over een oude veldslag in Italië.

Maar niks is minder waar, vandaag ging ik boodschappen doen voor mij en mijn collega’s om weer een geweldige lunch te presenteren die vaak bestaat uit fast-food en sigaretten.

 

Nu had ik het prachtige idee om langs onze favoriete italiaan te gaan “Dell’Italia”, ik al watertandend rond lopen om iedereen zijn bestelling op te nemen, iedereen akkoord en de bestelling was klaar.

Vervolgens komt mijn collega Max om de hoek met de informatie dat de Italiaan gesloten is omdat ze op vakantie zijn.

 

Ik weet niet of je ooit het gevoel hebt gehad van een warm degelijk broodje, vol met kaas en pesto, die zonder pardon in 10.000 stukjes breekt en een deel van je bankrekening leeg rooft, nee?

Nou zo voelt het dus precies, bedrogen en verwaarloosd.

 

Heb wel weer een tosti bagel gegeten, dus dat was opzich prima.

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!