030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen! Vandaag ga ik een stukje schrijven over een van onze hardst werkende, en langst werkende artiest bij ons, die is Max. Jullie zijn vast al wel bekent met het werk van Max, zo niet vooral even checken!   Max die heeft een soort gave… ik weet ook niet precies hoe ik die het beste kan beschrijven. Veel mensen gebruiken een liniaal om een kaars rechte lijn te tekenen, natuurlijk kan dit tijdens het zetten van een tattoo niet, maar max is een soort liniaal.   Ik heb hem ooit een hele lange lijn van schouderblad tot schouderblad zien zetten, het enige wat ik kon schreeuwen was of iemand dit aan het filmen was, het was bijna bovennatuurlijk. Max zijn werk liegt er natuurlijk niet om, maar dit mag ook wel als je vaak tot 23:00 s’avonds nog aan…


Hallo iedereen!

Vandaag ga ik een stukje schrijven over een van onze hardst werkende, en langst werkende artiest bij ons, die is Max.

Jullie zijn vast al wel bekent met het werk van Max, zo niet vooral even checken!

 

Max die heeft een soort gave… ik weet ook niet precies hoe ik die het beste kan beschrijven.

Veel mensen gebruiken een liniaal om een kaars rechte lijn te tekenen, natuurlijk kan dit tijdens het zetten van een tattoo niet, maar max is een soort liniaal.

 

Ik heb hem ooit een hele lange lijn van schouderblad tot schouderblad zien zetten, het enige wat ik kon schreeuwen was of iemand dit aan het filmen was, het was bijna bovennatuurlijk.

Max zijn werk liegt er natuurlijk niet om, maar dit mag ook wel als je vaak tot 23:00 s’avonds nog aan het prikken bent omdat je simpel weg gewoon niet kan stoppen.

 

xx

Deel dit artikel op Social Media


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:12:00 - 19:00
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je toch één op één contact met een artiest dan kan dit middels een consult? Bel ons dan op (030) 888 61 80 of stuur een email, maar je kan natuurlijk ook even langs komen in de studio!

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo, maar wel voor een consult met de desbetreffende artiest. Wij geven geen prijs indicaties via de mail. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!