030 888 61 80
NULL

Hallo iedereen!   Ik heb weer een leuk verhaaltje voor jullie. Hou je vast want dit wordt hectisch..   Hebben jullie ooit wel is meegemaakt dat jullie rustig aan het doen zijn wat jullie aan het doen op de computer en ineens gebeurt het ondenkbare… de wifi valt weg. Ik en mijn mede-leerling Danique komen dus deze prachtige ochtend in de studio om op de conclusie te komen dat het internet er uit ligt, stress. Want er moesten een aantal afspraken helaas verzet worden i.v.m zieke artiesten…dit is op zich al jammer natuurlijk, maar vervolgens kan je dus niet in het agenda-systeem.   Wij ondertussen een soort magisch ritueel gedaan met telefoons en hotspots die als een soort dikke pasta die computer in vloeide, en na veel strijden en proberen konden we bij de telefoonnummers. Maar nu konden we natuurlijk…


Hallo iedereen!

 

Ik heb weer een leuk verhaaltje voor jullie.

Hou je vast want dit wordt hectisch..

 

Hebben jullie ooit wel is meegemaakt dat jullie rustig aan het doen zijn wat jullie aan het doen op de computer en ineens gebeurt het ondenkbare… de wifi valt weg.

Ik en mijn mede-leerling Danique komen dus deze prachtige ochtend in de studio om op de conclusie te komen dat het internet er uit ligt, stress.

Want er moesten een aantal afspraken helaas verzet worden i.v.m zieke artiesten…dit is op zich al jammer natuurlijk, maar vervolgens kan je dus niet in het agenda-systeem.

 

Wij ondertussen een soort magisch ritueel gedaan met telefoons en hotspots die als een soort dikke pasta die computer in vloeide, en na veel strijden en proberen konden we bij de telefoonnummers.

Maar nu konden we natuurlijk niet bellen omdat de telefoon ook via internet gaat, dus ik met mijn schrale bel-minuten iedereen gebeld en geregeld.

 

Wij schoonmaken, alles klaar maar het internet was nog nergens te bekennen, wij gingen opzoek naar andere oplossingen, vervolgens zien wij een Ziggo boer buiten zitten die zonder pardon het internet kastje/stroom kastje aan de straat open breekt alsof er diamanten in zaten, wij lopen naar buiten om te vragen of dat het probleem was, op zich onnodig omdat je bijna het internet uit de kabels zag lopen in die chaos wat Ziggo een internet kast noemt.

 

2 unconnected uurtjes later en ja hoor, internet in overvloed, bellen alsof je leven er van af hangt… ik had ondertussen het gevoel alsof in het zelfde scenario als de film Cast Away was belandt.

 

P.s. Er zijn geen Ziggo boeren in dit verhaal geschaad.

 

x

Deel dit artikel op Social Media[simple-social-share]


Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

Contactgegevens


 • 2e Dorpsstraat 38
 • 3701 AB Zeist, Nederland
 • KvK: 55675298
 • Telefoon: 030 888 61 80
 • Email: [email protected]

Openingstijden


 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:10:00 - 18:00
 • Woensdag:10:00 - 18:00
 • Donderdag:10:00 - 18:00
 • Vrijdag:10:00 - 19:00
 • Zaterdag:11:00 - 18:00
 • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langskomt in onze shop kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken. Wij geven persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie. Hiervoor kun je een afspraak maken via mail ([email protected]) of telefoon (030 888 61 80).

Afspraak maken


U kunt over de telefoon en email afspraken maken voor het zetten van een tattoo en een consult met de desbetreffende artiest. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!