Openingstijden Artcastle Tattoo

Je bent 5 dagen per week bij Artcastle Tattoo Zeist welkom voor jouw unieke tattoo op maat. Je hebt geen afspraak nodig om bij ons naar binnen te stappen. We zien je graag in onze tattoo shop!

Maandag: Op afspraak (Bel om te kijken of we geopend zijn)
Dinsdag: 12:00 – 19:00
Woensdag: 12:00 – 19:00
Donderdag: 12:00 – 19:00
Vrijdag: 12:00 – 21:00
Zaterdag: 13:00 – 19:00
Zondag: Gesloten

Voor het zetten van jouw Tattoo

Voor een afspraak dient er een aanbetaling van 50, 100 of 250 euro contant gemaakt te worden, voor kleinere tattoos zal dat 50 euro zijn, voor grotere 100 euro en voor bijvoorbeeld sleeves en backpieces zal er 250 euro moeten worden aanbetaald. Dit zal met het totaalbedrag na het zetten van jouw tattoo verrekend worden. Pinnen in de studio is helaas niet mogelijk, er zal contant betaald moeten worden. Wel kun je in de buurt pinnen bij een pinautomaat. Verzetten van een afspraak kan 48 uur van te voren telefonisch worden gedaan, anders vervalt de aanbetaling.

De afspraak bij Artcastle Tattoo

Op de dag van de afspraak wordt het ontwerp uitgewerkt en vervolgens getatoeëerd door één van onze getalenteerde tattoo artiesten. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en goed hebt gegeten van te voren. Via de email maken wij van te voren geen ontwerpschetsen, wij willen dat je deel uit maakt van het hele proces met als eindresultaat een custom made tattoo!

Lees het nazorg advies nog even door op de website om voorbereid te zijn hoe je je tattoo moet verzorgen en welke benodigdheden er nodig zijn voor de verzorging. (Bepanthen babyzalf verkopen wij tevens in de tattoo studio) Wij hopen je graag te zien in onze tattoo studio in Zeist!

Kleine tatoeages

Kom bij ons langs of bel met de shop om te vragen of er nog ruimte is voor het snel laten zetten van jouw kleine tattoo. Het kan zijn dat er VANDAAG nog tijd is.Meer informatie of zelf een tattoo laten zetten?

Neem contact met ArtCastle Tattoo op of kom gezellig langs in Zeist, Utrecht!

De Tattooshop

Kom langs in Zeist (Utrecht) om de tattoo artiesten persoonlijk te ontmoeten. In deze Tattoo studio zal je de helderste kleuren, strakste lijnen en de meest gedetailleerde portret tattoos vinden. We werken in een gezellige sfeer in onze professionele tattoo shop in Zeist waar wij jouw wens naar een prachtige tattoo kunnen vertalen.

Ontmoet ons team

Contactgegevens


Openingstijden


  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:12:00 - 19:00
  • Woensdag:12:00 - 19:00
  • Donderdag:12:00 - 19:00
  • Vrijdag:12:00 - 21:00
  • Zaterdag:13:00 - 19:00
  • Zondag:Gesloten

Tattoo prijsindicatie


Als je langs komt kun je jouw tattoo wensen met ons bespreken, geven wij persoonlijk advies en een gerichte prijsindicatie. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wil je ons toch wat vragen? Bel ons dan direct op (030) 888 61 80.

Afspraak maken


Kom gezellig vrijblijvend bij ons langs in Zeist. Over de telefoon en email maken wij geen afspraken voor het zetten van een tattoo. Ook geven wij via mail of telefoon geen prijs indicaties. Stuur je vraag via
Ons contactformulierIn de shop kan er alleen contant betaald worden!